Hexagon fotowand


Styling & Inrichting / dinsdag, maart 5th, 2024

Wil je graag wat doen met je mooiste foto’s, maar zit je niet te wachten op een foto in een standaard hangend fotolijstje? Dan is een hexagon fotowand maken een leuke creatieve oplossing. Hexagons wat? Dit zijn zeshoekige dunne fototegels waar je onder andere een foto op kan laten drukken. Deze kun je heel eenvoudig op een muur bevestigen voor een mooi resultaat. Het leuke er aan is dat je het steeds verder uitbreiden kunt. Maar je kunt ze ook heel eenvoudig weer van de muur verwijderen en vervangen door een nieuwe tegel.

Voorbeeld van een hexagon fotowand

Je kan echt eindeloos combineren en veranderen met een hexagon fotowand. Dat maakt het zo verrassend en leuk. Denk bijvoorbeeld aan een grote foto die je over meerdere zeshoekige tegels verdeeld. Of een foto die past op één hexagon samen met bijvoorbeeld zeshoekige fototegels met een tekst of in een hout of andere kleur. Het geeft een heel speels effect aan je muur.

hexagon fotowand

Voor ieder interieur

Een hexagon fotowand past qua stijl in ieder interieur. Op deze manier heb je nog meer plezier van al je lievelingsfoto’s overal in huis. Je kan een hexagon fotowand ook maken in de slaapkamer of zelfs op het kleinste kamertje. Het fijne is dat je deze heel gemakkelijk kan ophangen of bevestigen maar het ook geen enkel probleem is om ze weer weg te halen zonder dat de muur beschadigd raakt. Hang ze weer in een andere vorm terug of verplaats de zeshoekige fototegels naar een andere ruimte in je huis.

Waarom is een hexagon fotowand zo leuk?

De hexagons hebben een speelse vorm en is een leuke toevoeging in je interieur. Het leuke aan een hexagon fotowand vind ik wel dat je ze heel makkelijk kunt uitbreiden. En heb je een aantal foto’s in je hexagon patroon die je wilt vervangen? Dat kan ook heel makkelijk, zonder dat je alles hoeft te verwijderen. De één er af, en hup een nieuwe er weer op. Kind kan de was doen.

Gewoon online bestellen

Kijk je nu tegen een kale muur en voelt het een beetje sfeerloos aan. Je kan van die muur in een handomdraai een heel dierbaar stukje wand maken. Maak met hexagon foto’s een leuke bijzondere soort fotocollage voor aan de muur waar je nog heel lang met plezier naar blijft kijken. Je kunt het heel makkelijk online bestellen, bij bijvoorbeeld Modulari. Speel met de mogelijkheden en bestel eens een paar leuke hexagons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *