House of Palma – de webshop waar design en natuur samen komen


Styling & Inrichting / vrijdag, november 25th, 2022

De webshop House of Palma heeft een ruim aanbod unieke handgemaakte woonaccessoires. Alle producten in de shop zijn van de hoogste kwaliteit en hebben allemaal een eigen uniek verhaal. In alles is duidelijk de natuur als bron van inspiratie te zien. Wil je mooie woonaccessoires met een verhaal? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de shop van House of Palma.

De samenkomst van reizen en interieur

De eigenaresse Lora Stokkel werkt sinds 2017 als marketeer voor bedrijven die iets doen met interieur. Daarnaast heeft ze enorm veel plezier in alles wat te maken heeft met interieurs en reizen. Voor haar is het een unieke kans om deze twee te kunnen combineren. In 2021 heeft ze om die reden ook haar eigen webshop geopend, hier vind je allerlei leuke accessoires die ze onderweg op haar reizen is tegen gekomen. Zo vind je in de webshop prachtige woonitems uit onder andere Bali en India. In de webshop kan ze de liefde voor reizen en interieurs samenbrengen. Desgewenst kan ze ook voor jouw huis een mooi woonitem vinden wat perfect past bij jouw interieur.

Wat voor woonaccessoires vind je in de webshop?

Handgemaakt en alles met inspiratie uit de natuur. Dat zie je helemaal terug in de meest prachtige en bijzondere woonitems. In de webshop vind je vier categorieën namelijk;

  • Muurdecoratie
  • Decoratie
  • Oesters
  • Tafelaccessoires.
oester met tekst

De oesters kunnen ook gepersonaliseerd worden met een eigen tekst of logo. Je vult je gewenste tekst gewoon in het notitieveld bij het afrekenen en je oester wordt met tekst verzonden. Een eventueel logo kun je naar House of Palma mailen. De oesters in een lijst is een perfect en uniek cadeau. Uniek is het zeker, want geen enkele oester is hetzelfde.

Een bijzondere minimalistische vaas voor een enkele bloem in gaat, gemaakt in India. Een gouden palmblad servetringen set, ook uit India, als perfecte bruiloft decoratie. Of een prachtige hand gevlochten waaier uit Vietnam, die een echte eyecatcher voor je interieur is.

Het is maar een kleine greep uit het assortiment. In de webshop zijn er nog veel meer mooie spullen en echte eyecatchers voor je interieur te koop. Sommige producten worden in Nederland gemaakt maar je vindt in de shop ook handgemaakte pareltjes uit landen zoals: Vietnam, India en Bali.

Alle bestelde artikelen worden met de grootste zorg en veel liefde voor je ingepakt. Verzenden kan overal naar toe over heel de wereld. Heb je een bestelling van boven de zeventig euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Ga naar de webshop House of Palma en laat je inspireren door de bijzonder vormgegeven en prachtige woonitems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *