Een mooie kattenbak voor in de woonkamer, bestaat deze?


Styling & Inrichting, Woonkamer, Woonspiratie / vrijdag, februari 11th, 2022

Ongeveer 55 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een of meerdere huisdieren. Honden, katten, konijnen vogels, vissen of reptielen. Katten zijn in Nederland ontzettend populair als huisdier. Bijna drie miljoen mensen, ruim een kwart van alle huishoudens in Nederland, hebben één of meerdere katten in huis. Een kat in huis is ontzettend gezellig. Alleen hebben ze ook verzorging nodig, zoals voeding én een (mooie) kattenbak.

Kattenbakken zijn alleen vaak een doorn in het oog. De meeste zijn van plastic, lelijk en stop je het liefst zo ver mogelijk weg. Niet in het zicht in ieder geval, want het verpest je hele interieur. Als je klein behuist bent, ontkom je er alleen niet aan om hem in je woonkamer te zetten. Maar gelukkig is er een oplossing. Tegenwoordig zijn er steeds meer mooie kattenbakken te verkrijgen die je niet hoeft te verstoppen. Is dat even fijn!

Mooie kattenbak

petlux kattenbak

PETLUX is bijvoorbeeld zo’n bedrijf. Zij richten zich op premium producten voor je kat. Niet alleen kwaliteit is van groot belang, maar ook vooral het uiterlijk. Want zeg nu eens zelf, een mooie kattenbak staat toch véél beter in je woonkamer. Zij maken producten die er mooi uit zien en waar je trots op bent dat het in huis staat.

Naast kattenbakken heeft PETLUX ook kattenmanden, drinkfonteinen en design voerbakken. Of je stijl nou minimalistisch is of kleurrijk, er zit ongetwijfeld een katten item bij die mooi in jouw interieur past. Neem bijvoorbeeld het kattenkasteel.

Lees hier meer welke niet giftige kamerplanten voor katten je in huis moet halen.

Kattenkasteel

Je kunt je kat (en jezelf) bijvoorbeeld verblijden met een prachtig kattenkasteel. Deze Kattenbak Castle 2-in-1 is een multifunctionele twee in één. Onderop heb je de kattenbak met een lade voor het grid en bovenop de toren heb je een afneembare mand. Een heerlijk plekje voor de kat om te liggen of om te krabbelen. Deze kattenbak is daarom niet alleen maar mooi maar ook nog eens praktisch. Ennuh, jouw kat verdient toch ook een kasteel?

Het plateau aan de binnenkant zorgt ervoor dat wanneer jouw kat van het toilet afkomt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Hierdoor blijft het grit waar het hoort en houd jij een schoon huis. Ideaal!

Ben je nou, net als ik, opslag verliefd op deze of één van de andere mooie kattenbakken? Dan heb ik nog een hele leuke kortingscode voor je. Je ontvangt nu 22% korting op je bestelling bij PETLUX met kortingscode INSTA2022. Ik zou zeggen: sla je slag!

Katten binnen of buiten?

Er is altijd al een discussie geweest of je katten binnen of buiten moet houden. Veiligheid, verveling, haren, noem maar op. Wil ja alles weten van de voor- en nadelen van een binnen- en buitenleven van katten? Check dan de blog van Claire eens.

mooie kattenbak kopen

2 Replies to “Een mooie kattenbak voor in de woonkamer, bestaat deze?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *